Socar

deigimedia

Socar

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 38 de staţii de alimentare in continua crestere în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Braşov, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad şi Sibiu, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din tara. Până în prezent compania a creat în România peste 500 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 64 milioane de euro.
Următorul pas este extinderea națională: benzinării amplasate în punctele cheie de trafic, pregătite să răspundă exigențelor consumatorilor români.

Planul de dezvoltare națională va include, într-o primă fază, capitala României, dar și principalele municipii reședință de județ din țară.
Misiunea SOCAR Petroleum este de a fi aproape de toți cei care doresc să-și alimenteze în siguranță autovehiculele și să se bucure de ospitalitatea tradițională a Azerbaijanului.

SOCAR Petroleum practică servicii inovative, dedicate consumatorilor români de carburant: toate stațiile SOCAR Petroleum sunt dotate cu info-chioșc-uri digitale pentru orientarea în trafic a șoferilor, cu wi-fi gratuit. De asemenea, se ocupă cu comercializarea produselor tradiționale din Azerbaijan în cadrul Café Nar-ului, cafeaua la nisip si sucul de rodii, alaturi de un nou produs aparut in benzinariile SOCAR, shaorma.

În activitatea sa, societatea a consolidat relaţii de colaborare cu parteneri de renume a căror încredere a fost câştigată atât prin calitatea produselor SOCAR recunoscute internațional, cât şi prin dedicația personalului de a fi aproape de nevoile clienţilor.

Principalul obiect de activitate care a avut în mod constant o pondere de peste 90% din cifra de afaceri, îl reprezintă comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere prin staţiile de distribuţie carburanţi proprii, restul de 10% reprezentându-l serviciile de transporturi auto cu 20 autocisterne proprii, precum şi veniturile din închirierea bunurilor proprii (imobile situate în municipiile Botoşani şi Vatra Dornei).

Despre autor

igimedia administrator