Dutch Trading

deigimedia

Dutch Trading

 

Dutch Trading este o societate infiintata in anul 2005, avand ca obiect de activitate principala comertul cu bovine, ovine si carcasa. Compania achizitioneaza animalele atat prin intermediul centrelor de colectare din tara cat si prin achizitori proprii.
Animalele, odata ajunse in curtea Dutch Trading, au parte de conditii excelente de crestere, beneficiind de ingrijire oferita de un staff cu o vasta experienta in domeniu.

Dutch Trading International activeaza pe piata autohtona inca din anul 2005, ocupandu-se, in principal, de comertul cu tineret bovin si tineret ovin. Societatea dispune de o ferma moderna, aflata in localitatea Mizil, judetul Prahova, cat si de centre de colectare special amenajate pentru preluarea, selectarea, manipularea si distribuirea animalelor in cele mai bune conditii. Manipularea, selectarea si ingrijarea animalelor se face cu ajutorul personalului calificat si cu o vasta experienta in domeniu.

Transportul animalelor se realizeaza prin intermediul propriei flote de camioane, acestea dispunand de cele mai moderne dotari in materie de transport animale vii.
In materie de hrana a animalelor, Dutch Trading detine propriul centru de furaje si sistem de furajare automatizat, atat pentru bovine cat si pentru ovine.

Despre autor

igimedia administrator