Prima pagină

deigimedia

Socar

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 38 de staţii de alimentare in continua crestere în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Braşov, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad şi Sibiu, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din tara. Până în prezent compania a creat în România peste 500 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 64 milioane de euro.
Următorul pas este extinderea națională: benzinării amplasate în punctele cheie de trafic, pregătite să răspundă exigențelor consumatorilor români.

Planul de dezvoltare națională va include, într-o primă fază, capitala României, dar și principalele municipii reședință de județ din țară.
Misiunea SOCAR Petroleum este de a fi aproape de toți cei care doresc să-și alimenteze în siguranță autovehiculele și să se bucure de ospitalitatea tradițională a Azerbaijanului.

SOCAR Petroleum practică servicii inovative, dedicate consumatorilor români de carburant: toate stațiile SOCAR Petroleum sunt dotate cu info-chioșc-uri digitale pentru orientarea în trafic a șoferilor, cu wi-fi gratuit. De asemenea, se ocupă cu comercializarea produselor tradiționale din Azerbaijan în cadrul Café Nar-ului, cafeaua la nisip si sucul de rodii, alaturi de un nou produs aparut in benzinariile SOCAR, shaorma.

În activitatea sa, societatea a consolidat relaţii de colaborare cu parteneri de renume a căror încredere a fost câştigată atât prin calitatea produselor SOCAR recunoscute internațional, cât şi prin dedicația personalului de a fi aproape de nevoile clienţilor.

Principalul obiect de activitate care a avut în mod constant o pondere de peste 90% din cifra de afaceri, îl reprezintă comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere prin staţiile de distribuţie carburanţi proprii, restul de 10% reprezentându-l serviciile de transporturi auto cu 20 autocisterne proprii, precum şi veniturile din închirierea bunurilor proprii (imobile situate în municipiile Botoşani şi Vatra Dornei).

deigimedia

Dutch Trading

 

Dutch Trading este o societate infiintata in anul 2005, avand ca obiect de activitate principala comertul cu bovine, ovine si carcasa. Compania achizitioneaza animalele atat prin intermediul centrelor de colectare din tara cat si prin achizitori proprii.
Animalele, odata ajunse in curtea Dutch Trading, au parte de conditii excelente de crestere, beneficiind de ingrijire oferita de un staff cu o vasta experienta in domeniu.

Dutch Trading International activeaza pe piata autohtona inca din anul 2005, ocupandu-se, in principal, de comertul cu tineret bovin si tineret ovin. Societatea dispune de o ferma moderna, aflata in localitatea Mizil, judetul Prahova, cat si de centre de colectare special amenajate pentru preluarea, selectarea, manipularea si distribuirea animalelor in cele mai bune conditii. Manipularea, selectarea si ingrijarea animalelor se face cu ajutorul personalului calificat si cu o vasta experienta in domeniu.

Transportul animalelor se realizeaza prin intermediul propriei flote de camioane, acestea dispunand de cele mai moderne dotari in materie de transport animale vii.
In materie de hrana a animalelor, Dutch Trading detine propriul centru de furaje si sistem de furajare automatizat, atat pentru bovine cat si pentru ovine.

deigimedia

Carrefour – Cora – Sigurec

CENTRE DE COLECTARE
Automatizat și inteligent, SIGUREC este cel mai modern sistem de preluare a deșeurilor. De la SIGUREC, deseurile ajung sigur si rapid in fabricile de reciclare din Romania, unde prind o nouă viață.

Intreaga retea de colectare a grupului detine mai mult de 200 de puncte de colectare atat in tara, cat si Ucraina, Macedonia, Serbia, Grecia si Germania.
GREEN GROUP ofera servicii integrate si performante de colectare, tratare si reciclare, generand in acelasi timp materii prime secundare de inalta calitate.

Toate operatiuniile sunt atent inregistrate si monitorizate pentru o cat mai mare transparenta a fluxului deseurilor. Oferim servicii de transport profesioniste atat pentru deseurile nepericuloase, cat si pentru cele periculoase.

deigimedia

Living Fresh

Creşterea populaţiei în mediul urban determină o creştere a consumului de alimente ambalate. De aceea, una dintre cele mai mari provocări ale momentului este ambalarea produselor proaspete pentru o perioadă îndelungată, fără a compromite siguranţa, calitatea sau gustul proaspăt al produsului ambalat.

În contextul unei pieţe în ascensiune, Livingjumbo Industry a creat LIVING fresh – cel mai nou brand românesc pentru ambalarea produselor proaspete.

deigimedia

INDAGRA & CARNEXPO 

INDAGRA FOOD & CARNEXPO
cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare

INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara si CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, au fuzionat intr-un eveniment comun, transformandu-se, din 2015, in cea mai importanta platforma de promovare si contractare pentru companiile din domeniu.

A doua editie INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfasoara in aceasta toamna, in perioada 25-29 octombrie 2017, si este organizata de ROMEXPO si INDUSTRIACARNII.RO.
Asocierea celor doua evenimente este un bun prilej pentru toti participantii, atat expozanti, cat si vizitatori, sa descopere laolalta o gama variata de produse din industriile agricole, respectiv, alimentara.